Sommeren 2018: TørningExpressen

Billede plakat sammensat
Tag med TØRNINGEXPRESSEN.
Sidste køredag for 2018 er torsdag den 18. oktober.
Du tager TørningExpressen fra Haderslev Bystation kl. 11 til Hammelev Station. Du stiger af toget, og herfra går turen videre til Tørning Mølle med hestevogn, hvor I får en rundvisning hvor der fortælles om Tørning Mølles historie og stedets møllerivirksomhed og efterfølgendeog spiser vi samlet. Børn kan fiske i stedet for rundvisning.
Igen videre med hestevogn igennem Pamhule Skov med et kort ophold på Christiansdal, hvor vi ser elektrisitetsværket, og så videre til Damende hvor turen fortsætter med Dambåden Dorothea tilbage til Bispebroen i Haderslev med ankomst kl. 15:45.
 

Læs mere...

28. november: Mark & Christoffer Julekoncert

MCjul2018 1200x630web Mark & Christoffer Julekoncert på Tørning Mølle onsdag den 28. november 2018 kl. 19:30.
Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier, når Mark & Christoffer giver julekoncert på Tørning Mølle i november. Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits sørger duoen for, at du går hjem med et kæmpe smil på læberne og en julestemning helt ind i inderste hjertekammer.
 

Læs mere...

1. og 2. december 2018: Julemesse

IMG 0346 hj
IMG 0401 hj
Sønderjyllands ældste julemesse med 60 stande i Møllebygningen, Kultur- og Aktivitetsladen og telt på gårdspladsen. Der sælges kreativ husflidskunst, julepynt, gaveideer og meget mere.
Julemanden uddeler godteposer lørdag kl. 10:30
 
Se mere - klik på menupunktet "JULEMESSE".

20. februar 2019: Tradish koncert (irsk folkemusik)

151203 Tradish billede ved hus webTradish - Irsk folkemusik uden grænser.
Tradish giver koncerter både i ind- og udland på den levende folkescene, hvor publikum og andre musikere har givet dem næring og inspiration til deres musik. Gruppen består af John Pilkington (vokal, guitar, bouzouki, step), Louise Ring Vangsgaard (violin, bratsch, vokal) og Brian Woetmann (bodhrán, percussion, vokal, step).
 
 

Læs mere...

28. marts 2019 koncert med Tørfisk

Tørfisk webTorsdag den 28 marts 2019 kl. 19:30 giver Tørfisk koncert på Tørning Mølle.
Tørfisk er god til at komme ud over scenekanten, og berører hverdagens emner på en drilsk, lettere pirrende måde, så man selv føler sig midt i hele sceneriet. Det foregår på en spændende, munter, ironisk, god og sober måde med vestjysk charme, der får gang i lattermusklerne og man kommer i opløftet stemning.
Publikum kan glæde sig til en stor ægte musikalsk oplevelse.

Læs mere...

25. april 2019: Koncert med Kristian Lilholt Trio og gæst Frede Panduro

HNT18.K.I.F.L.web
Torsdag den 25 april 2019 kl. 19:30 giver Kristian Lilholt trio koncert på Tørning Mølle. Trioen, der består af Kristian Lilholt. Ida Virenfeldt og Lasse Jørgensen, besøgte Tørning Mølle første gang i 2013. Der var fuldt hus, og publikum fik bekræftet, at der i den grad findes mere end én Lilholt på den danske musikscene. Alle fik sig en gedigen musikalsk oplevelse, så derfor er det en stor glæde, igen at byde trion velkommen på Møllen.
 
Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen tager også denne gang en gæst med, menlig den fremragende guitarist Frede Panduro, som mange gange har optrådt i Kristian Lilholdts forskellige musikalske konstellationer.

Læs mere...

1. Maj møde 2019

1 maj fanerHvert år afholdes 1. maj møder på Tørning Mølle.
 
Arrangør LO Haderslev
 
 

? maj 2018: Forårskoncert med Vojenskoret

Koret klip 2Vojenskoret giver koncert på Tørning Mølle  maj 2019 kl. 14:30 i Kultur- og Aktivitetsladen. (Nærmere tidspunkt senere)
Sammen med LAGONISKOLENS JUNIORKOR og publikum synges foråret ind.
Begge kor er under ledelse af Lene Diemer Jacobsen.
Kom og syng med.
Billetter til koncert + det store Sønderjyske kaffebord kr. 75 købes ved indgangen.
PLAKAT 2018 KLIK HER

Læs mere...

9. juni 2019: Pinse morgen (Lions Club Vojens)

Pinsemorgen 2013
Hvert år pinse morgen kan man opleve pinsesolen danse og fra kl. 7 kan morgenkaffen nydes ude eller inde i Kultur- og Aktivitetsladen.
I løbet af formiddagen er der forskellige aktiviteter, og det er muligt at nyde lidt musik, samtidig med at man nyder de smukke omgivelser en øl eller et glas vin, og børnene besøger boldkast og fisker mm.
 
Hele overskuddet fra Pinse Morgen doneres til velgørende formål i den gamle Vojens kommune.
Se plakat KLIK HER

Læs mere...


Copyright © 2013. All Rights Reserved.