22. marts 2018 koncert med Tørfisk

Tørfisk webTorsdag den 22 marts 2018 kl. 19:30 giver Tørfisk koncert på Tørning Mølle.
Tørfisk er god til at komme ud over scenekanten, og berører hverdagens emner på en drilsk, lettere pirrende måde, så man selv føler sig midt i hele sceneriet. Det foregår på en spændende, munter, ironisk, god og sober måde med vestjysk charme, der får gang i lattermusklerne og man kommer i opløftet stemning.
Publikum kan glæde sig til en stor ægte musikalsk oplevelse.

Læs mere...

11. april 2018: Koncert med The Quiggs

3 StephenPernille 5 1070022web5 StephenPernille Web 1070012webOnsdag den 11. april 2018 giver The Quiggs koncert på Tørning mølle kl 19:30.
The Quiggs består af ægteparret Pernille (dansk) og Stephen (skotte) Quigg. Begge er veletablerede folkesangere og -musikere, med et repertoire med hovedvægten lagt på den skotske folkemusik.
Stephen har indtil 2010 været medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe "The McCalmans",  som helt frem til opløsningen gæstede Danmark. The Quiggs har fortsat disse traditioner, og giver nu koncerter i Danmark, Tyskland, Holland og Skotland.
 

Læs mere...

24 april 2018: Koncert med Sebastian

5 Sebastian portrætSebastian giver koncerten " MED DIG HELE VEJEN" på Tørning Mølle tirsdag den 24. april 2018 kl 20.

En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige guitarspil forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes. 

Glæd Jer til en aften i Trubadurens selskab.

Læs mere...

1. Maj møde 2018

1 maj fanerHvert år afholdes 1. maj møder på Tørning Mølle.
 
Arrangør LO Haderslev
 
 

20. maj 2018: Pinse morgen (Lions Club Vojens)

Pinsemorgen 2013
Hvert år pinse morgen kan man opleve pinsesolen danse og fra kl. 7 kan morgenkaffen nydes ude eller inde i Kultur- og Aktivitetsladen.
I løbet af formiddagen er der forskellige aktiviteter, og det er muligt at nyde lidt musik, samtidig med at man nyder de smukke omgivelser en øl eller et glas vin, og børnene besøger boldkast og fisker mm.
 
Hele overskuddet fra Pinse Morgen doneres til et formål i den gamle Vojens kommune.
Se plakat KLIK HER

Læs mere...

24. maj: Foredrag - Danske Nordslesvigere i 1. Verdenskrig

2 Kriger3 Plakat 1343 1622web
I anledning af 100 året for 1. verdenskrigs afslutning , holder historikeren og forfatteren Kåre Johannessen et foredrag om de danske sønderjyders skæbne i 1. Vendenskrig på tysk side.
Kåre Johannesen er en fremragende foredragsholder, der forstå på underholdende vis at præsentere de historiske fakst, så det fanger publikum. Kåre Johannessen er en sprudlende veloplagt og nærværende formidler med en fremragende kontakt til tilhørerne. Kåre Johannessen er en af vore førende eksperter i Den første Verdenskrig.
 
Foredraget finder sted på Tørning Mølle torsdag den 24 maj kl. 19:30 og er incl kaffe/te med lagkage.

Læs mere...

27 maj 2018: Forårskoncert med Vojenskoret

Koret klip 2Vojenskoret giver koncert på Tørning Mølle 27. maj 2018 i Kultur- og Aktivitetsladen.
Vojenskoret er under ledelse af Lene Diemer Jacobsen.
Sammen med LAGONISKOLENS BØRNEKOR og publikum synges foråret ind.
Kom og syng med.
Koncert + Sønderjysk kaffebord kr. 75 (pris 2017).
PLAKAT 2017  KLIK HER

Læs mere...

5. juni 2018: Sommerkoncert m. Danfoss Orkesteret

Orkester foran Danfoss Reception 1024x576
Danfoss Orkesteret giver sommerskoncert den 5. juni 2018 kl. 19:30.
Som en helt ny oplevelse, giver Danfoss Orkesteret en sommerkoncert på Tørning Mølle. Traditionen tro bliver det en forrygende oplevelse, når orkesteret fører os ind i musikkens fortryllende verden.
 

Læs mere...

Sommeren 2018: TørningExpressen

Billede plakat sammensat
Tag med TØRNINGEXPRESSEN. Køredage er pt. ikke fastlagt og angivne priser er 2017 priser
Du tager TørningExpressen fra Haderslev Bystation kl. 11 til Hammelev Station. Har du billet til hold 2 bliver du i toget og kører videre til Vojens og først når du kommer tilbage til Hammelev station går turen til Tørning Mølle. Hold 1 stiger af toget, og herfra går turen videre til Tørning Mølle med hestevogn, hvor der venter dig en guidet tur tilbage i historien og stedets møllerivirksomhed. Børn under 14 år kan vælge at fiske i Tørning Dam i stedet for (Du er velkommen til at tage eget grej med, eller du kan låne af os). Vi slutter med fælles spisning.
Igen videre med hestevogn igennem Pamhule Skov via Christiansdal til Hammelev Station. Her skal du igen ombord i TørningExpressen, og  for hold 1 går turen så via Vojens tilbage til Haderslev Bystation og for hold 2 går turen direkte tilbage til Haderslev Bystation, begge hold med ankomst kl 15:55.
 

Læs mere...


Copyright © 2013. All Rights Reserved.